DSC07627-1500x430

Auto A12

Auto A12 is een autogarage in Veenendaal die wordt geleid door Ibrahim Durmus (maar iedereen noemt hem Ibow).

In 2009, toen hij pas 22 was en een opleiding volgde voor autotechnicus, nam Ibow het bedrijf over van zijn vader. Daarvoor had hij al enkele jaren praktijkervaring opgedaan bij Speedy Veenendaal en Leewis Autobedrijf. Inmiddels is Ibow afgestudeerd als autotechnicus en is hij bovendien APK keurmeester geworden. Na de overname van de autogarage van zijn vader besloot Ibow de waarden die hij daar had geleerd verder in de praktijk te brengen. Door kwalitatief hoogstaand werk te leveren en door goed te luisteren naar de wensen van zijn klanten heeft autogarage Auto A12 dan ook steeds meer klanten in de werkplaats mogen verwelkomen.

‘Uw portemonnee blijft lachen’

Hoge kwaliteit van onderhoud en reparaties staat centraal bij Auto A12, maar net zo belangrijk is de betaalbaarheid. Autorijden is duur en door de kosten van reparaties en onderhoud zo laag mogelijk te houden houdt Auto A12 autorijden betaalbaar. ‘Dit doen we door mee te denken met onze klanten en de meest voordelige oplossingen te kiezen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.’ Om een voorbeeld te geven: APK afkeurpunten worden alleen gerepareerd als dit voor de veiligheid noodzakelijk is. In het andere geval worden zij als adviespunt genoteerd zodat berijders meer geld kunt besparen!

Auto A12 hanteert Bovag kwaliteitseisen en is lid van RDW, Innovam en Focwa. Daarnaast is Auto A12 een erkend leerbedrijf voor leerlingen in de automobielbranche.

Door de ruime openingstijden kunt u uw auto na kantoortijden bij ons inleveren of ophalen!